top of page

BABYSHOOT

Babyshoot

Een babyshoot is meestal wanneer de kleine tussen de 3 - 5 maanden oud is. De baby is dan wat sterker in het nekje, kan het hoofdje al langer omhoog houden en deelt de liefste lachjes uit. Een mooie periode dus om foto's te maken!


De fotoshoot

Ik ga jullie baby liggend fotograferen op zijn of haar rug en/of buik en ik heb eventueel leuke mandjes / kistjes waar we gebruik van kunnen maken. Natuurlijk maken we ook een foto met de ouders! Handig is om van te voren te bedenken of jullie mooie dekentjes hebben waarin je de baby graag gefotografeerd willen hebben. 


Na de fototshoot

Omdat ik weet hoe nieuwsgierig jullie zijn na de reportage en eigenlijk niet kunnen wachten op de foto's. plaats ik meestal op dezelfde dag nog een eerste preview van jullie reportage. Het duurt ongeveer 1 tot 2 weken voordat jullie galerij met foto's klaar is en jullie alle foto's kunnen bewonderen. Na de reportage zoek ik de mooiste foto's uit die we gemaakt hebben en deze zal ik tot in de puntjes bewerken.

Dit betekent dat jullie een galerij van ongeveer 15 - 20 foto's te zien krijgen na de reportage. Eventuele pukkeltjes, vlekjes en krasjes die tijdelijk zijn worden tijdens de bewerking verwijderd. Geboortevlekken of littekens die bij de persoon/baby horen haal ik niet weg in de bewerking, tenzij jullie dit willen. Zodra alle foto's klaar zijn krijgen jullie een mailtje van mij met een link en code naar de online galerij.

Hier kunnen jullie alle foto's van jullie reportage bewonderen.


Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken
bottom of page